marți, 21 august 2012

Pe 23 august Stefania implineste 3 anisori..


  De vineri,Stefania este acasa.A trecut binisor peste interventiile de dilatare dar riscurile nu au disparut.Pe 3 septembrie vom incepe din nou interventiile iar astea vor trebuii facute pe o lunga perioada a copilariei.
  Pe 23 august implineste 3 anisori,e ani plin de chin pentru un sufletel care ar fi trebuit sa se bucure sa zburde dar intr-o zi cu ajutorul lui Dumnezeu le vom trece pe toate.
 Trecem prin perioade foarte grele,Stefi are o dilatatie a esofagului de 5 mil,nu poate manca decat strecurat,pasat de-sii ia mititica ar vrea de toate.Singurul aliment care trece foarte bine este laptele'Nutren Junior''pe care cu greu il cumparam din cauza banilor.Cutia de 400 gr costa in jur de 55 ron iar Stefi aproape ca o termina intr-o zi.
Nu mai spun ca spitalizarea si tot ce necesita interventia de dilatare si necesitatile micutei le suportam noi familia,dintr-un venit lunar de aproape 1500 ron.
 Iar acum ca Stefania va implini 3 ani va trebuii platita spitalizarea insotitorului''adica a mamei''.Este strigator la cer de greu, dureros, ca in tara ta sa nu poti avea drepturi cand ai un copilas cu atatea probleme.
 Poate o sa va intrebati daca Stefi nu are un ajutor de la stat! Nu ,nu are decat alocatia lunara de 42 ron.Am insistat la primaria comunei dar noul primar ne-a spus ca el nu dispune de fonduri pentru a o ajuta pe Stefi.
Cu greu facem fata situatiei! Am scris aceste randuri,in speranta ca cineva cu suflet mare ne va intinde o mana de ajutor pentru Stefania.
 Va multumesc si Dumnezeu sa va binecuvanteze.
Dumitrascu Niculina
Tel 0763998823.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ştefania şi animăluțele ei.

 De ceva timp,iubita mea Ştefy, orice pisică găsește, o aduce acasă. Asta pentru că visul ei pentru când va fi mare,este să devină medic vet...