duminică, 6 octombrie 2013

Din pacate nu ne alegem singuri destinul !!!!!

                      7 Octombrie 2013
Din pacate nu ne alegem singuri destinul, caci daca ar fi asa am fi cu totii fericiti.  Asa s-a intamplat si  in cazul  ingerasului nostru  Stefania . Ingerasul nostru cu ochii mari, o fetita de numai  patru anisori careia boala i-a sters veselia si inocenta ce ar trebuii sa straluceasca pe chipul ei.
Stefania s-a nascut cu o grava malformatie''Atrezie de esofag''' .A fost operata in Romania fara succes,apoi esofagul ei a fost refacut in Germania. Totul ar fi trebuit sa fie bine dar....
Intoarsa in Romania,Stefi a fost supravegheata de un medic care nu a depistat la timp problema care incepuse sa o afecteze...Starile de voma dese la fiecare masa,scaderea in greutate,nu au putut convinge medicul ca Stefi are o problema grava.
A pus un diagnostic''Reflux gastro-esofagian''si asa a fost tratata aproape trei ani. In acest timp micuta noastra se simtea din ce in ce mai rau.
Disperata am apelat la klinika din Germania unde Stefi a fost operata. Diagnosticul a fost dur...Stenoza esofagiana. Stenoza aparuse in timp,daca atunci ar fi intervenit un medic cu dialatatii,ar fi fost o minune.Din pacate prea tarziu a fost depistata,esofagul ei ajunsese la 1 milimetru dilatatie.
Disperati si la recomandarea unor prieteni,am apelat pentru dilatari la un medic minunat de la sp.Marie Curie care a vrut cu toata inima sa intervina sa ne ajute micuta.Prea tarziu ! Dupa peste zece incercari de dilatare a esofagului cu anestezie generala,medicul a decis ca nu se poate decat intervenit chirurgical.
A fost un soc pentru noi...In tara operatia este garantata cu sanse de reusita poate 50% si nu putem accepta riscul de-a o distruge.La klinika din Germania sansele sunt de 100% dar interventia costa 22 000 Euro.
Oameni frumosi in momentul de fata Stefania are diagnosticul de:
Stenoza esofagiana
Hernie hiatala
Reflux gastroesofagian
Hipotrofie staturo-ponderala
Anemie feripriva
In acest moment cu ajutorul dvs al oamenilor,care s-au implicat in diferite activitati pentru stragerea banutilor pentru operatie,s-a strans jumatate din costul interventiei...Este o lupta grea si contra timp.Dar Dumnezeu ne scoate mereu in cale  oameni minunati cu suflete mari care ne sunt alaturi......
Speram si ne rugam la bunul Dumnezeu .
Oameni buni din suflet va cer ajutor!
Daca vreti si aveti posibilitatea sa ne ajutati,o puteti face aici:
.Titular : NICULINA DUMITRASCU
ING BANK, SUCURSALA GIURGIULUI
RON: RO 12 INGB 0000 9999 0160 0322
EURO: RO 54 INGB 0000 9999 0163 2255
COD SWIFT:INGBROBU.
PAYPAL : nina.dumitrascu@yahoo.com
 Adresa: Comuna Copaceni, str.Principala nr. 963, Jud Ilfov.
Telefon: 0763.998.823
Va multumesc din suflet
Dumitrascu Niculina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ştefania şi animăluțele ei.

 De ceva timp,iubita mea Ştefy, orice pisică găsește, o aduce acasă. Asta pentru că visul ei pentru când va fi mare,este să devină medic vet...