luni, 17 februarie 2014

Acolo unde este credinta este Dumnezeu! Iar unde este Dumnezeu se intampla miracole!


                                    Multumesc din suflet tuturor oamenilor, institutiilor,presei,tv, care au pus suflet si ne-au ajutat sa putem strange banutii pentru operatia micutei noastre Stefania.
Nu-mi vine sa cred ca micuta noastra a trecut peste aceasta grea operatie si acum are puterea sa zambeasca.
A fost o interventie grea.A durat sase ore in care un medic curajos si cu foarte mare experienta ia refacut esofagul si a reusit sa-i inchida refluxul gastroesofagian.Au fost doua operatii in una.
Stefi a stat patru zile in coma indusa de medic.....Au fost zile de groaza de disperare..........In care numai credinta si rugaciunile la bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului m-au facut sa nu-mi pierd curajul.
                                                                           
Stefi a fost trezita din coma si curajoasa ne-a zambit la toti de parca ar fi vrut sa spuna:Am reusit!!!!!!
Acum este hranita artificial ,nu are voie sa pape nimic pe gurita zece zile,nici macar apa.Vineri se va face un tranzit sa vada medicul cum s-a prins esofagul. Abia dupa aceea daca totul va iesi bine ii vor scoate drenul din nasuc si Stefi va putea manca incet,incet.


Apoi va trebuii luni de recuperare,un tratament care sa-i protejeze stomacul si esofagul.Va trebuii sa stam ceva timp la klinika din Karsluhe ,Germania. Avem nevoie incontinuare de sprijinul dvs penntru a putea supravietuii aici.Peste o saptamana probabil va trebuii sa o scoatem pe Stefi din klinika la casa unde locuim.Si vom merge la klinika in fiecare zi pentru control. Atunci va trebuii sa-i gatesc exact ce trebuie sa manance pentru inceput si din pacate situatia financiara nu ne perimte sa cumparam prea multe alimente aici.
Cand o privesc cum zambeste,ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a scos in cale ingeri ca dvs,care nu ati stat nepasatori la suferinta si drama noastra.Dumnezeu sa va rasplateasca viata cu multa fericire,asa cu dvs ati reusit sa-mi redati sperata iar micuta noastra Stefania sa fie un copil sanatos.
Avem nevoi incontinuare de sprijinul dvs pentru a putea depasii  situatia in care ne aflam.


  1. Daca vreti si aveti posibilitatea sa ne mai ajutati sa putem duce lupta pana la capat,o puteti face aici:
    .Titular : NICULINA DUMITRASCU
    ING BANK, SUCURSALA GIURGIULUI
    RON: RO 12 INGB 0000 9999 0160 0322
    EURO: RO 54 INGB 0000 9999 0163 2255
    COD SWIFT:INGBROBU.
    Raiffeisen bank: RON--RO63RZBR0000060016150244
    PAYPAL : nina.dumitrascu@yahoo.com
     Adresa: Comuna Copaceni, str.Principala nr. 963, Jud Ilfov.
    Telefon: 0763.998.823
    Va multumesc din suflet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ştefania şi animăluțele ei.

 De ceva timp,iubita mea Ştefy, orice pisică găsește, o aduce acasă. Asta pentru că visul ei pentru când va fi mare,este să devină medic vet...