miercuri, 25 iunie 2014

......Oameni frumosi ! Mai am nevoie de ajutorul dvs!

https://www.facebook.com/photo.php?v=667285556647916&l=524257767226806369

Se spune că un copil zâmbeste în medie 370 ori/zi, un adult doar 7 ori/zi, iar un copil bolnav de 10 ori/zi...................................


............Va pup si va iubesc pe toti prietenii mei frumosi!
Toti prietenii mei stiu ca de cand m-am nascut ,viata mea a depins de Oameni...De multi oameni.
Cu fruntea plecata multumesc tuturor celor care ati fost si sunteti alaturi de mine.Cu ajutorul multor oamenii minunati acum, sunt ''aproape''' ca voi toti!
In sfarsit pot manca,mai greu dar 'pot''si asta este foarte important.
In toamna va trebuii sa merg la gradinita......Dar....Mai am un hop de trecut! Mai am nevoie de o ultima interventie ca totul sa fie bine...........
Din pacate in acest moment sansele sa pot face aceasta operatie sunt zero!!
Oameni frumosi ! Mai am nevoie de ajutorul vostru!
http://oluptacuviata.blogspot.ro/

                                

Cu tot respectul pentru omenia
Bunilor creştini ce sar în ajutor ;
Căci de învinge boala Ştefania ,
Fiecare-n parte va fi învingător .
Va iubesc!!!!!!!! Stefi....


.Stefania este un copil minunat,un copil care a suferit enorm.Dar in ciuda suferintei,Stefania a infruntat toate chinurile la care a fost supusa cu un curaj de nedescris.
Uneori uit cate interventii s-au facut in aproape cinci ani.S-au poate vreau sa uit! Stefania este fetita care a rabdat de foame si sete si asta nu pentru ca nu avea ce manca! Stefania nu putea inghitii ...Au fost clipe grele de cosmar dar impreuna am luptat cu viata pentru viata ei.

Pe 10/02/2014 Stefania a fost operata din nou pentru reconstruirea esofagului din cauza stenozei si reflux gastroesofagian.Operatia a durat multe ore ca simtem ca este o vesnicie.Apoi aproape patru zile de coma indusa de medici.Doar inima unei mame pote stii si intelege suferinta si durerea din suflet in acele zile.
Cu toate chinurile la care a fost supusa Stefania,puterea si vointa ei de-a fi sanatoasa ma uimit! Nu a plans niciodata si a intrat zambind in sala de operatie.
Acum Stefi poate manca,inghite mai greu dar mancarica ajunge in stomacelul ei dornic de hrana. Operatia de reconstruire a esofagului a fost buna dar operatia de reflux gastroesofagian nu! Un muschiulet al esofagului s-a atrofiat intre timp din cauza stenozei si refluxului si orcat ar fi incercat medicul sa-l stranga in timpul operatiei,riscul ca putea pleznii era prea mare.

Medicul a decis ca dupa cateva luni de la operatie sa intervina din nou la operatia de reflux. Medicul va decide atunci daca in locul muchiuletului afectat va pune un inel s-au va face un transplant cu un muschiulet artificial.Datorita acestui muschiulet,Stefania inghite mai greu pentru ca muschiuletul afectat nu se strange cand inghite mancarea si are stari de reflux'voma'.
Din pacate casa de asigurari nu ne-a sprijinit niciodata. Toate interventiile s-au facut cu bani optinuti din apeluri umanitare Presa,tv ,facebook ,licitatii.
Stefania a facut trei luni de la operatie iar timpul parca zboara prea repede si va trebuii intervenit din nou la operatia de reflux.Din pacate ca si celelante operatii,trebuie bani.

Operatia costa 8-10.000 euro si trebuie facuta peste cateva luni in Germania.Din pacate nu am reusit sa strangem nimic pentru operatie pana acum pentru ca Stefania are nevoie incontinuare de tratament si lapte praf Nutren Junior.Medicul ne-a sfatuit sa continuam cu acest lapte inca o perioada buna de timp,Stefi are nevoie de vitamine iar acest lapte le are pe toate.

''''Cat mi-as dorii ca viata sa nu ma puna iar in aceasta situatie!''Cat mi-as dorii ca Stefi sa mearga la gradinita cu copii! Sa poata manca la fel ca ei fara riscul ca se poate ineca cu mancarea,s-au sa aiba un reflux'voma'...Sunt oameni care au fost si sunt alaturi de noi si care au contribuit la lupta lui Stefi pentru viata! Dar sunt atat de multi copii bolnaviori incat nici nu mai stie oamenii unde sa ajute'''''.
Din pacate si noi tot la mila si sufletul dvs stam.Nu avem alta optiune!!!!
Sperata ca randurile mele scrise din suflet vor ajunge la inimile dvs,ma fac sa cred ca va venii si timpul cand in acest blog voi posta randuri vesele cu ce premii a lut Stefi la scoala intr-o zi!

Daca puteti si vreti sa ajutati ca Stefi sa invinga in lupta pentru viata o puteti face aici:

Titular : NICULINA DUMITRASCU
ING BANK, SUCURSALA GIURGIULUI
RON: RO 12 INGB 0000 9999 0160 0322
EURO: RO 54 INGB 0000 9999 0163 2255
COD SWIFT:INGBROBU.
Raiffeisen bank: RON--RO63RZBR0000060016150244
PAYPAL : nina.dumitrascu@yahoo.com
Adresa: Comuna Copaceni, str.Principala nr. 963, Jud Ilfov.
Telefon: 0763.998.823
Cu respect ma inclin in fata dvs! Bunica micutei Stefania
Niculina Dumitrascu.
Va multumesc din suflet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

"Speranta si dorinta pentru noul an..."

                                                                 "Speranta pentru noul an..."   https://www.facebook...