sâmbătă, 28 februarie 2015

Cu ocazia zilei de 1 Martie,va doresc din tot sufletul o primavara fericita si plina de sanatate.


Cu ocazia zilei de 1 Martie,va doresc din tot sufletul o primavara fericita si plina de sanatate.








Cel mai crunt lucru pentru un părinte e să-şi vadă copilul bolnav ,să se uite la el fără să-l poată ajuta, aşteptând o minune......................................... 
A trecut un an de la ultima operatie! De-si s-a nascut cu o malformatie grava''Atrezie de esofag'',dupa ani de chin si multe operatii,Stefania,a invatat sa manance.Mananca supravegheata mereu pentru ca esofagul ei,este foarte lenes.Un muschiulet al esofagului,care strange in momentul cand inghite,nu functioneaza cum trebuie.Din acest motiv in timpul mesi,Stefania trebuie sa consume mult lichid ca mancare sa alunece pe esofag.
Pe langa toate astea Stefania mai are si starile de reflux gastro-esofagian pe care le tratam cu medicamente prescrise de medicul din Germania si supravegheate de un minunat medic de la spitalul Budimex.
Foloseste incontinuare laptele Nutren Junior ,doua cutii si jumatate pe saptamana si acest lapte va trebuii sa-l foloseasca pana la zece ani.
Stefi mai are nevoie de o interventie..
Mai are un singur hop de trecut,un hop care costa zece mii de euro.Zece mii de euro pe care din pacate nu  reusim sa-i strangem...
 Dupa operatia care a avut loc la inceputul anului trecut,medicul din Germania,ne-a spus ca Stefi va trebuii operata din nou  din cauza unui muschiulet care s-a atrofiat intre timp din cauza stenozei si a refluxului.Va trebuii sa puna un inel s-au sa faca un transplant la acel muschi.Stefi mananca dar dupa cateva inghitituri trebuie apa ca mancarica sa alunce pe esofag,altfel ramane pe gat pentru ca acel muschii nu lucreaza la timp.
Interventia ar trebuii facuta dar din nefericire nu avem banutii necesari...
Interventia care trebuie facuta in Germania costa zece mii de euro plus cazarea si drumul.
Daca am reusi sa mai gasim  oameni binevoitori care sa ne ajute sa strangem cei 10.000 Euro necesari operatiei la clinica din Karlsruhe, Stefania ar putea face operatia si ar putea fi un copil normal.
Va multumesc din suflet tuturor ! Avem nevoie de ajutorul dvs!!
Cu respect,bunica micutei Stefania.
Daca aveti posibilitatea si vreti sa ne ajutati,o puteti face aici:

https://www.facebook.com/niculina.dumitrascu
Titular : NICULINA DUMITRASCU
ING BANK, SUCURSALA GIURGIULUI
RON: RO 12 INGB 0000 9999 0160 0322
EURO: RO 54 INGB 0000 9999 0163 2255
COD SWIFT:INGBROBU.
Raiffeisen bank: 
RON--RO63RZBR0000060016150244
EURO---RO55 RZBR 0000 0600 1639 8999
PAYPAL : nina.dumitrascu@yahoo.com
Adresa: Comuna Copaceni, str.Principala nr.  59 , Jud Ilfov.
Telefon: 0763.998.823
Cu respect ma inclin in fata dvs!

Va multumesc din suflet.
Doamne ajuta!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ştefania şi animăluțele ei.

 De ceva timp,iubita mea Ştefy, orice pisică găsește, o aduce acasă. Asta pentru că visul ei pentru când va fi mare,este să devină medic vet...