luni, 1 aprilie 2013

Singura sansa ca Stefi sa scape de stenoza care ii chinuie viata!

Interventiile de dilatare are micutei noastre Stefania merg foarte greu,cu toate ca minunatul medic depune toate eforturile pentru a dilata esofagul lui Stefania,totul merge foarte greu iar timpul isi pune ampreta pe sanatatea micutei noastre.
Dilatarile au inceput de mult timp,aproape ca le-am uitat si numarul dar Stefania tot nu reuseste sa poata manca nimic in afara de laptele praf si supe strecurate,pasate,iaurturi subtiri.
De-si Stefania ar manca orice! Nu poate.
Am obosit sa lupt cu sistemul medical cu casele de asigurari care nu ma fac decat sa disper si sa pierd timp,timp in care Stefania nu se poate dezvolta si creste ca un copil normal din cauza ca nu poate inghiti.
La noi in Romania interventiile micutei noastra poate dura ani si multi bani pe care de multe ori sunt gheltuiti fara nici un rezultat.
In Germania interventia micutei Stefania ar dura o luna sau doua dar interventia ne costa in jur de zece mii de euro.
Sunt intr-o stare in carte nu stiu cum sa procedez! Daca vom ramane mult timp in tara cu stenoza micutei daca vom contiuna cu multe anestezii,riscul este mare.Stenoza se poate inchide definitive,iar Stefi  nu poate creste ca un copil normal pentru ca ea nu poate manca consistent si anesteziile prea multe iar putea afecta mult sanatatea.
Iar interventiile necesita timp'adica ani...
Astazi privind cum se chinuia sa manance un ou pe care doar la mestecat si i-a venit inapoi,am simtit ca aici Stefi nu are decat de suferit.
Imi doresc din tot sufletul ca Stefi sa scape de acest chin.
Oameni buni si frumos cum as putea sa strang in jur de 10 000 de euro sa ajung cu Stefi la clinica din Germania???????????
Ar fi unica sansa ca Stefania sa scape de stenoza si sa devina un copil sanatos.Ar fi singura sansa in care Stefi nu ar mai trebuii sa se chinuie ani multi fara sa stim daca interventiile vor da s-au nu rezultate.
Incepand de astazi lupt pentru a scurta chinul micutei noastre si din suflet va cer sprijin!
Oameni buni si frumosi duceti mai departe strigatul meu! Poate un om cu posibilitati si cu un suflet mare ma va ajuta sa plec cu Stefi la clinica din Germania.
Ajutati-ma sa pot duce lupta pana la capat! Din suflet va cer ajutor!
Doamne ajuta!
       Daca intamplator cititi aceste randuri,rugati-va si pentru micuta mea Stefania.

Multumesc din suflet celor care ne sunt alaturi in aceasta lupta.
Dumnezeu sa va binecuvanteze fiecare clipa.

Daca vreti si aveti posibilitatea sa ne ajutati,o puteti face aici:
.Titular : NICULINA DUMITRASCU
ING BANK, SUCURSALA GIURGIULUI
RON: RO 12 INGB 0000 9999 0160 0322
EURO: RO 54 INGB 0000 9999 0163 2255
COD SWIFT:INGBROBU.
Adresa: Comuna Copaceni, str.Principala nr. 963, Jud Ilfov.
Telefon: 0763.998.823
Va multumesc din suflet
Dumitrascu Niculina
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ştefania şi animăluțele ei.

 De ceva timp,iubita mea Ştefy, orice pisică găsește, o aduce acasă. Asta pentru că visul ei pentru când va fi mare,este să devină medic vet...