luni, 10 iunie 2013

DE CE ???????????????????????????????

Sunt tare dezamagita de sistemul medical din Romania. Atat de dezamagita ca I-mi vine sa urlu de disperare.
De-si micuta mea Stefania ca orice cetatean Roman are dreptul la formularul e112,medicii refuza cu incapatinare sa-i acorde acest drept.
Nu stiu de ce in tara noastra se face diferenta intr-e cel bogat si cel sarac!
De ce unele persoane cu aceeasi problema ca a micutei noastre pot beneficia de ajutor din partea statului cum ar fi formularul e112,iar micuta noastra Stefania nu?
Oare domnul Raed Arafat stie situatia disperata in care se afla un om disperat ca mine??????
... Sunteți puternic, domnule doctor Raed Arafat! Mai puternic decât premierul Victor Ponta sau președintele Traian Băsescu. Aveți o putere din acel soi special la care orice politician râvnește. Pentru că puterea dumneavoastră se sprijină pe noi. Noi, cei care, după ce ați construit un sistem de urgență funcțional, v-am răsplătit nu cu bani sau cu voturi, ci cu bunul cel mai rar existent acum în România: încrederea.
Astăzi sunteți ministrul sănătății unui popor adânc deprimat.
Atat de deprimat ca nu are dreptul la dreptul lui! Dar are dreptul sa cerseasca mila oamenilor pentru a-si salva copilul???????? In cat timp voi putea aduna 22 000 euro pentru ca Stefania sa fie operata fara ca riscul unei tragedii sa existe?.................................................................................
                                               
 
De ce???????????????

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ştefania şi animăluțele ei.

 De ceva timp,iubita mea Ştefy, orice pisică găsește, o aduce acasă. Asta pentru că visul ei pentru când va fi mare,este să devină medic vet...