luni, 27 octombrie 2014

Stefania va iubeste!

Stefania este un copil minunat,un copil care a suferit enorm.
In ciuda suferintei,Stefania a infruntat toate chinurile la care a fost supusa cu un curaj de nedescris. Pe 10/02/2014 Stefania a fost operata in Germania ''din nou'' pentru reconstruirea esofagului din cauza stenozei , reflux gastroesofagian si Hernie hiatala.
Operatia a durat multe ore ca simteam ca este o vesnicie.Apoi aproape patru zile de coma indusa de medici.
Doar inima unei mame pote stii si intelege suferinta si durerea din suflet in acele zile. Operatia de reconstruire a esofagului a fost buna dar operatia de reflux gastroesofagian nu!
Un muschiulet al esofagului s-a atrofiat intre timp din cauza stenozei si refluxului si orcat ar fi incercat medicul sa-l stranga in timpul operatiei,riscul ca putea pleznii era prea mare.
 Medicul a decis ca dupa cateva luni de la operatie sa intervina din nou la operatia de reflux.
Medicul va decide atunci daca in locul muchiuletului afectat va pune un inel s-au va face un transplant cu un muschiulet artificial.
Datorita acestui muschiulet,Stefania inghite mai greu pentru ca muschiuletul afectat nu se strange cand inghite mancarea si are stari de reflux'voma'.
Din pacate casa de asigurari nu ne-a sprijinit niciodata. Toate interventiile s-au facut cu bani optinuti din apeluri umanitare Presa,tv ,facebook ,licitatii sponsorizare institutii. Timpul parca zboara prea repede si va trebuii intervenit din nou .Din pacate ca si la celelante operatii,trebuie bani.Bani pe care din nefericire nu-i avem. Operatia costa 8-10.000 euro si trebuie facuta peste putine luni in Germania.
Din pacate nu avem banii pentru operatie .
Stefania are nevoie incontinuare de tratament si lapte praf Nutren Junior si astea costa destul de scump lunar. Sunt oameni care au fost si sunt alaturi de noi si care au contribuit la lupta lui Stefi pentru viata!
Dar sunt atat de multi copii bolnaviori !!!!!!!!!!!

Va rugam sa ne ajutati, cu un sfat, cu o experienta, cu o suma de bani, cat de mica, sau macar transmiteti cat mai multor persoane un link catre blogul nostru, pentru a da o sansa  acestui copil si o sansa de a ne bucura, pe noi toti, cu zambetul ei. Multumim, din suflet de copil.............

Fac apel la dvs! La inima dvs! Daca puteti si vreti sa ajutati ca Stefi sa invinga in lupta pentru viata o puteti face aici:
Titular : NICULINA DUMITRASCU
ING BANK, SUCURSALA GIURGIULUI
RON: RO 12 INGB 0000 9999 0160 0322
 EURO: RO 54 INGB 0000 9999 0163 2255
COD SWIFT:INGBROBU.
Raiffeisen bank:
RON--RO63RZBR0000060016150244
PAYPAL : nina.dumitrascu@yahoo.com
Adresa: Comuna Copaceni, str.Principala nr. 963, Jud Ilfov.
Telefon: 0763.998.823
Cu respect ma inclin in fata dvs!
 Bunica micutei Stefania
Niculina Dumitrascu.
Va multumesc din suflet. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ştefania şi animăluțele ei.

 De ceva timp,iubita mea Ştefy, orice pisică găsește, o aduce acasă. Asta pentru că visul ei pentru când va fi mare,este să devină medic vet...