vineri, 19 octombrie 2012

Astazi micuta mea a fost supusa unei noi interventii

 Din prima clipa de cand a venit pe lume Stefania a fost intr-o lupta continua cu viata.Astazi micuta mea a fost supusa unei noi interventii de dilatare a
esofagului.Nu va pot spune in cuvinte clipele de chin prin care trece micuta mea Stefania dar nici nu am curajul sa-l intreb pe Dumnezeu''De ce?'....
Din pacate nici de aceasta data nu s-a putut dilata prea mult si nici nu s-a putut introduce in esofag tubuletul care sa-l tina dilatat.
Totusi un miracol a fost ca s-a putut dilata 2 milimetri cu noul instrument de dilatare numit balon.
Medicul va incerca din nou dilatarea la un anumit interval'probabil o saptamana'.
Din fericire avem medici foarte buni in tara noastra dar din pacate nu avem aparatura necesara unor interventii complicate.Nu avem tratament in timpul interventiei si dupa.Iar medici sunt nevoiti sa ceara familiei sa cumpere ce este nevoie.
La noi de exemplu trebuie sa cumparam la fiecare interventie instrumentul de dilatare numit ''balon'' care costa cateva sute de euro.
Astazi medicul ne-a explicat ca balonasul este de unica folosinta dar stiind ca nu avem puterea financiara,l-a sterilizat si va mai pute-a fi folosit odata.Nu mai spun de alte necesitati care intervin pe neprevazute.
Este strigator la cer!!
In acest moment ingerasul meu Stefania se afla sub supravegherea minunatului medic care lupta cu toate fortele ca Stefania sa poata manca ca noi toti.Dar pana atunci ,este un drum foarte lung si plin de obstacole.Spun obstacole pentru ca totul in lumea asta se cumpara cu bani.Iar cand spitaul spune ca nu are medicamente,instrumente medicale pentru ai da sansa la o viata normala lui Stefi......Atunci totul se transforma in infern.
 Nu mi-a ramas decat sa ingenunchez in fata dvs si sa cer ajutor! Cat de mic pentru noi inseamna enorm.
Stefania va avea nevoie de foarte multe interventii pana cand esofagul va ajunge la normal.
Este o lupta dusa de un sufletel care lupta cu toate fortele pentru viata.
. Oameni buni si frumosi! Daca intamplator cititi aceste randuri,scrise dintr-o inima plina de lacrimi,din suflet va cer,ca in rugaciunile dvs,rugati-va si pentru ingerasul meu Stefania si pentru toti copilasii din lumea asta!
Multumesc din suflet celor care ne sunt alaturi in aceasta lupta.
Dumnezeu sa va binecuvanteze fiecare clipa.

Daca vreti si aveti posibilitatea sa ne ajutati,o puteti face aici:
.Titular : NICULINA DUMITRASCU
ING BANK, SUCURSALA GIURGIULUI
RON: RO 12 INGB 0000 9999 0160 0322
EURO: RO 54 INGB 0000 9999 0163 2255
COD SWIFT:INGBROBU.
Adresa: Comuna Copaceni, str.Principala nr. 963, Jud Ilfov.
Telefon: 0763.998.823
Va multumesc din suflet.
Dumitrascu Niculina.     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ştefania şi animăluțele ei.

 De ceva timp,iubita mea Ştefy, orice pisică găsește, o aduce acasă. Asta pentru că visul ei pentru când va fi mare,este să devină medic vet...