miercuri, 6 august 2014

Stefania si povestea cu ingerasul..

Stefania si povestea cu ingerasul....
Era odată un îngeraş ce se tot juca pe plaiul cerului cu mingi de stele…În fiecare zi se dădea pe un tobogan de curcubeu… şi sărea şi făcea tumbe pe norii pufoşi…De dimineaţă până seară se juca plin de veselie. Când venea noaptea lua câte un pumn de vise frumoase şi le presăra pe pământ…mai ales copiilor cuminţi si celor care mai implineau cate un anisor…Îngeraşul nu dormea niciodată…Îi plăcea prea mult cum adormeau copilaşii de pe pământ!
Într-o seară, se uita spre Pământ şi i se părea că sunt şi acolo atâtea stele…Credea că au căzut din cer atunci când el împrăştia visele…Dintr-o dată se gândi: oare cum este să visezi? Oare cum este să te trezeşti dimineaţa şi să vezi că visul se împlineşte? 
Mai luă un pumn de vise şi îl presără peste copilaşii ce dormeau…Îi privea curios…Îi privea cu drag…
Dintre toţi copilaşii, unul zâmbea prin somn…Era Stefania, fetita cu cel mai frumos zâmbet…Stia ca pe 23 august implineste 5 anisori si mai stia despre ea că e bolnăvioara…Şi totusi, ce frumos zâmbea prin somn…Uitându-se la ea, îngeraşului îi apăru prima lacrimă de drag…Vru neapărat să meargă pe pământ, lângă Stefania…Vroia să îi dea visul însănătoşirii, şi să o ajute să se împlinească… 
Îl rugă pe Dumnezeu să îi dea voie să meargă pe pământ…Dumnezeu a zâmbit şi i-a spus că la asta se gândise şi El…I-a umplut aripile cu stele, cu curcubee, i-a dat un coşuleţ cu ciocolate în forme de îngeraşi şi câteva cărţi de colorat…Când era gata să plece l-a chemat şi i-a mai dat o cutie în staniol auriu…dar nu a avut timp să mai întrebe sau să se mai uite să vadă ce este înăutru. 
Zbură repede către pământ, în cămăruţa de spital unde dormea Stefania…Răsuflă uşurat că a reuşit să ajungă înainte să răsară soarele…Puse toate darurile pe noptiera ei, şi o privii cum dormea cufundata în lumea viselor… 
La un moment dat Stefania incepu sa se inece,nu mai putea inghiti …Zâmbetul dispăruse…în schimbul ei era o grimasă de durere…Îngeraşul sări repede şi îi puse aripa lui pe frunte…Stefania se linişti, zâmbi din nou şi se trezi… 

Pe noptiera ei străluceau darurile aduse de îngeraş…Stefania nu mai putea de bucurie!…Nu ştia la care să se uite mai întâi…Le luă pe rând…Într-un final ajunse la cutia aurie...Era legată cu o fundă albastră…O tot răsuci pe toate părţile să vadă cum o poate desface…Îngeraşul o ajută…Stefania era aşa de curioasa! Şi îngeraşul la fel…Oare ce era în cutie?..
Şi când desfăcu cutia, doar îngeraşul a putut înţelege că acolo era visul cel frumos al Stefaniei de a fi sănătoasa….........

Din pacate este doar un vis!!! Dar cu ajutorul dvs al oamenilor,cu putin de la fiecare,visul Stefaniei de a fi sanatoasa va devenii realitate.
Daca vreti ca Stefi sa devina o fetita sanatoasa si daca aveti posibilitatea sa ne ajutati sa strangem cei zece mii de euro,va stau la dispozitie aceste conturi:
Cu respect ma inclin in fata dvs ,bunica micutei Stefania
Titular : NICULINA DUMITRASCU
ING BANK, SUCURSALA GIURGIULUI
RON: RO 12 INGB 0000 9999 0160 0322
EURO: RO 54 INGB 0000 9999 0163 2255
COD SWIFT:INGBROBU.
Raiffeisen bank: RON--RO63RZBR0000060016150244
PAYPAL : nina.dumitrascu@yahoo.com
Adresa: Comuna Copaceni, str.Principala nr. 963, Jud Ilfov.
Telefon: 0763.998.823
Niculina Dumitrascu.
Va multumesc din suflet.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

"Speranta si dorinta pentru noul an..."

                                                                 "Speranta pentru noul an..."   https://www.facebook...